Wanneer u zich afmeldt bij de Samsara Driver-app, voert de app automatisch eventuele updates uit, waaronder de volgende acties:
-
Gegevens synchroniseren met het wagenparkdashboard.
-
U verwijderen uit de voertuigtoewijzing om een verkeerde koppeling van toekomstige voertuigactiviteiten te voorkomen.
Belangrijk
Vergeet niet uit te loggen! Het wordt aanbevolen om na elke dienst uit te loggen. Langere tijd ingelogd blijven kan onverwacht gedrag veroorzaken. Als u bijvoorbeeld ingelogd blijft in een voertuig, kan rijtijd die door een andere chauffeur in dat voertuig is opgebouwd, worden toegepast op uw rijrecord, zelfs als u de status buiten dienst hebt (zie ook Beste praktijken voor Samsara Driver-app).
Opmerking
Om uit te loggen uit de Samsara Driver-app, moet je internetverbinding hebben. Als je probeert uit te loggen zonder verbinding, hetzij via data of wifi, geeft de app de volgende waarschuwing:
In dit geval wordt aanbevolen om uw logbestanden te controleren nadat u de connectiviteit opnieuw kunt herstellen.
Voor meer informatie, zie Statussen en beste praktijken op het gebied van internetconnectiviteit.
-
Keer terug naar het startscherm als dit nog niet wordt weergegeven.
-
Tik op het pictogram voor uitloggen (
) bovenaan het scherm.
Bevestig desgevraagd dat u wilt uitloggen en selecteer buiten dienst. Als de app u vraagt een voertuig te selecteren, selecteert u hetzelfde voertuig en voltooit u het uitloggen met de status buiten dienst.
-
Indien nodig Beoordeel ongecertificeerde logbestanden.
-
Voordat u de app sluit, controleert u of de Samsara Driver-app terugkeert naar Chauffeur aanmelden, wat aangeeft dat het uitlogproces is voltooid. Als u de app sluit voordat het proces is voltooid, kan uw status In dienst blijven bestaan, wat kan leiden tot niet-toegewezen diensturen.
Als u na het uitloggen problemen blijft ondervinden, logt u opnieuw in en start u het apparaat opnieuw op vóór uw volgende dienst. Herhaal vervolgens deze stappen.
Opmerkingen
0 opmerkingen
Artikel is gesloten voor opmerkingen.